Ontdek het Agile connect event voor vrienden van de verandering

Het is tijd om jullie kalenders te markeren Amigo’s, want op 14 maart van 15:00 tot 17:00 uur vindt het volgende Agile connect event plaats. Dit keer online zodat we allemaal makkelijk kunnen deelnemen. 

Tijdens dit event creëren we samen een open space setting waarbij iedereen zijn of haar ideeën en onderwerpen kan inbrengen. Maar een onderwerp inbrengen hoeft niet! Je draagt ook bij als je meedoet bij de onderwerpen die anderen inbrengen. Mocht je twijfelen, doe gewoon een keer mee.

Waarom mag je dit niet missen?

Het Agile connect event is geen gewoon event – het is een samenkomen van gelijkgestemde individuen die ook werken aan wendbaarheid, innovatie en vooruitgang. Het is een leuke gelegenheid om te verbinden met Amigo’s van andere organisaties, ervaringen te delen en te leren van elkaar.

Wat kun je verwachten?

  • Inspirerende Gesprekken: Agile champions delen hun inzichten, ervaringen en beste praktijken om jou te inspireren en te motiveren.
  • Interactieve open space setting: Dit event draait om jullie – de vrienden van de verandering. Daarom hebben we een open space setting gecreëerd waarbij iedereen de kans krijgt om onderwerpen in te brengen, discussies te leiden en samen te werken aan oplossingen.
  • Netwerkmogelijkheden: Ontmoet andere Amigo’s, bouw fijne connecties op en verrijk jouw netwerk binnen de agile wereld.

Hoe kun je deelnemen?

Het is simpel! Klik op de onderstaande RSVP knop en reserveer jouw plek voor het Agile connect event op 14 maart. We kijken er naar uit om samen met jullie de kracht van verandering te ontdekken en te benutten!

Ontvang onze updates

Vul je e-mailadres in en ontvang 1x per maand een update in je mail met alle blogs die geplaatst zijn op onze site.