Wie wil jij laten deelnemen aan het Agile Champion programma?

Ook deze maand is onze Amigo community weer uitgebreid. Dit keer met acht deelnemers die het Agile Champion programma succesvol hebben afgerond. Welkom Giovanni, Jan, Samiran, Evi, Liza, Ana, Josh en Arjan! 

Weet jij ook iemand die het verschil wil maken in de verandering van je organisatie naar meer wendbaarheid? Iemand die zin heeft om te leren door te doen? Tip diegene dan op de volgende groep waar nog ruimte is: september 2024 in Utrecht. 

Het 6 daagse programma, om samen de organisatie in beweging te brengen, zit vol inspiratie, praktijkkennis en inzichten.

Meer info op https://amigos.nu/leren/trainingen/. Mailen kan natuurlijk ook: info@amigos.nu 

Ontvang onze updates

Vul je e-mailadres in en ontvang 1x per maand een update in je mail met alle blogs die geplaatst zijn op onze site.