Ontdek het Nieuw Perspectief Spel: jouw route naar frisse Ideeën en verandering!

Als Amigo, vriend van de verandering,  begrijp je als geen ander dat verandering een gezamenlijke inspanning is. Een leuke en verfrissende manier om hier mee aan te slag te gaan is door het soms eens heel anders aan te pakken. Een van de Amigo’s, Edwin Clerkx heeft een spel ontwikkeld om frisse, nieuwe perspectieven te ontdekken voor vraagstukken binnen teams? Het Nieuw Perspectief Spel is een kaartspel dat niet alleen leuk is, maar ook een krachtige tool voor verandering!

Dit spel is ontworpen om iedereen binnen je teams de kans te geven om hun inbreng te delen en anderen te inspireren. Met kaarten in verschillende categorieën kunnen jullie samen nieuwe wendingen geven aan bestaande vraagstukken. Of het nu gaat om creatieve brainstormsessies, het oplossen van complexe problemen, of het verbeteren van teamdynamiek, dit spel biedt een leuke omgeving om samen te werken aan een nieuw perspectief.

Elk spel eindigt met een frisse kijk op het vraagstuk, waardoor een team weer nieuwe energie krijgt. Vergeet eindeloze vergaderingen en saaie bijeenkomsten – met ‘Het Nieuw Perspectief Spel’ kun je op een interactieve en leuke manier samenwerken aan verandering.

Doen is de beste manier van veranderen dus schud de kaarten en laat je verrassen door de nieuwe mogelijkheden die dit spel te bieden heeft. 

Je kan het spel bestellen op www.nieuwperspectiefspel.nl 

P.S. Vergeet niet om jullie ervaringen en nieuwe inzichten te delen met ons! We zijn benieuwd naar jullie avonturen met ‘het Nieuw Perspectief Spel’.

Ontvang onze updates

Vul je e-mailadres in en ontvang 1x per maand een update in je mail met alle blogs die geplaatst zijn op onze site.