Ons boek Expeditie Wendbaarheid is klaar!

Afgelopen week hadden we een geweldige mijlpaal: Ons boek Expeditie wendbaarheid ligt bij de drukker en kan in de voorverkoop! Yoehoe, de vlag kan uit! Het was nog even heel hard werken om de afgesproken deadline te halen, maar dan ligt er ook echt iets waar we apen-trots op zijn. We kunnen niet wachten totdat we het in onze handen hebben!  Mocht je al nieuwsgierig zijn, we verwachten het boek begin september in het Nederlands en Engels in de schappen van bol.com te hebben liggen.

Wist je al dat dit boek speciaal voor jou, vriend van de verandering, is geschreven? Het is jouw handbagage voor de reis naar wendbaarheid van jou en je organisatie. Het is voor mensen die geloven dat ze verschil kunnen maken, mensen met zich mee kunnen nemen en samen de organisatie elke dag een stukje beter maken. Samen, met plezier en op een duurzame manier de boel veranderen.

Hoe dan? Is de vraag die we met het boek beantwoorden. In het boek vind je onze ervaringen en aanpak bij het helpen veranderen van organisaties. Het is geschreven als een ontdekkingsreis, waarbij je stap voor stap zult ontdekken hoe het komt dat je organisatie nog niet zo wendbaar is. Het is een grafisch mooi vormgegeven werkboek die heel handig open blijft liggen als je ermee aan de slag gaat. Je vind maar liefst 76 leuke werkvormen die je heel praktisch kunt inzetten om verandering te weeg te brengen. Door onze ervaringen te structureren en te bundelen heeft het onszelf al geholpen bij het oplossen van praktijksituaties. We hopen dat dat voor jullie ook het geval zal zijn.

De spreekwoordelijke laatste loodjes waren zwaar. Toch kijken we met plezier terug op de afgelopen jaren waarin we het boek hebben geschreven en vorm gegeven. Ieder van ons had daar zijn eigen rol in. Door elkaar te blijven inspireren en kritisch te bevragen, hebben we het boek steeds een beetje beter kunnen maken. Gelukkig werd het geen oneindige iteratie en zijn we nu echt klaar met de Nederlandse versie. Van de zomer nog de vertaling naar Engels en dan wordt het tijd voor de boeklancering! We houden je op de hoogte!

Wil je één van de eerste zijn die een exemplaar van het boek Expeditie wendbaarheid ontvangt? Reserveer het boek dan alvast hier, dan ben je zeker dat het boek in september a.s. op je deurmat valt.

Ontvang onze updates

Vul je e-mailadres in en ontvang 1x per maand een update in je mail met alle blogs die geplaatst zijn op onze site.