Uitnodiging: Agile Connect event op 6 juni

Het is weer bijna zo ver. Ons volgende Agile Connect Event vindt plaats op donderdag 6 juni van 15.00 tot 17.00 uur. Dit online evenement biedt de kans om deel te nemen aan een levendige discussie en uitwisseling van ideeën over Agile in de praktijk.

Tijdens dit interactieve event krijgt iedereen de kans om vraagstukken of stellingen in te brengen. Dit is geen verplichting. Je mag ook gerust aansluiten om juist anderen te helpen met hun vraagstukken. Samen kunnen we elkaar inspireren, nieuwe inzichten opdoen en van elkaar leren.

Het event biedt inspiratie door de ervaringen en inzichten van anderen, en de mogelijkheid om nieuwe perspectieven en oplossingen te ontdekken voor jouw vraagstukken. Daarnaast kan je kennis maken met professionals uit andere organisaties die ook bezig zijn met hun organisatie stap voor stap iets wendbaarder te maken.

Meld je aan door onderstaand RSVP-formulier in te vullen. We sturen je vervolgens een bevestiging met de details van de online sessie. Zoals eerder genoemd is het event niet alleen voor gecertificeerde Agile Champions maar ook voor alle anderen die een beweging creëren in hun organisatie. Dus schroom niet om anderen zich ook te laten inschrijven.

Ontvang onze updates

Vul je e-mailadres in en ontvang 1x per maand een update in je mail met alle blogs die geplaatst zijn op onze site.