Je bent niet alleen

Tijdens het recente Agile Connect-evenement op donderdag 30 november 2023 bespraken we interessante onderwerpen.

Zo spraken we over hoe je veranderingen kunt opstarten wanneer leidinggevenden hun team niet vertrouwen en liever controle houden. Ook hebben we manieren besproken om de plezierfactor terug te brengen in teams die veel veranderingen doormaken, wat leidt tot een hoog verloop. Daarnaast keken we naar de rol van belanghebbenden bij het beoordelen van teamresultaten en hoe teams meer onafhankelijk en zelfsturend kunnen worden. De resultaten die bereikt zijn vanuit het Agile Champion Programma voor architecten was ook erg interessant.

Wat goed is om te weten over Agile Connect-evenementen is dat je niet per se je eigen probleem hoeft in te brengen; je kunt meedoen en andere Agile-champions helpen met hun vragen of handige tips delen. Als je enthousiast bent over een onderwerp, een werkwijze, een model of een boek, kun je jouw kennis delen. Het draait allemaal om geven en nemen.

Het beste voor iedereen was het besef dat ze niet alleen stonden in hun uitdagingen. Het was nuttig om te horen hoe het bij andere bedrijven ging. Ze kregen veel handige tips die ze zelf konden uitproberen. Ook was het fijn om in contact te komen met andere professionals.

Meer over de events, komende data en inschrijving vind je hier

Ontvang onze updates

Vul je e-mailadres in en ontvang 1x per maand een update in je mail met alle blogs die geplaatst zijn op onze site.