Reisgenoten voor je agile transformatie

Kan je ook wel wat hulp gebruiken bij de agile transformatie van jouw organisatie? Zou je graag een community willen hebben van collega’s die meehelpen de beweging in gang te zetten? Dan is het Agile Champion programma het antwoord op je vraag.

In onze vorige blog noemden we de agile champions al, dit zijn de mensen die het 6-daagse agile champion programma gevolgd hebben. En hun badge verdient hebben. 

Het Agile Champion programma biedt jou de kans om een avontuurlijke reis te maken, waarbij je samen met gelijkgestemde individuen waarde toevoegt aan jouw organisatie en jezelf. Dit programma is veel meer dan alleen een training; het is een opstap naar een nieuw tijdperk van wendbaarheid en verandering.

Onze Agile Champions zijn de pioniers van de verandering. Ze hebben geleerd hoe ze organisaties kunnen transformeren, hoe ze Agile denken en werken kunnen omarmen en hoe ze anderen kunnen inspireren om hetzelfde te doen. Deze gemeenschap van Agile champions vormt de kern van een beweging die organisaties in beweging brengt, en jij kunt hier deel van uitmaken.

Maar wat houdt het Agile Champion programma precies in? We bereiden je voor met inspiratie, praktijkkennis en inzichten, allemaal gedeeld door ervaren trainers die dagelijks bezig zijn met Agile transformaties. Het doel is niet alleen om jou voor te bereiden op een Agile practitioner certificering, maar ook om je te onderwijzen in de essentiële vaardigheden en mindset van een Agile Champion.

We behandelen belangrijke vraagstukken, zoals hoe je een Agile transformatie in gang zet, hoe je succes meet, wat Agile leiderschap inhoudt, en hoe je een Agile cultuur creëert. We kijken ook naar de uitdagingen van grote organisaties en hoe je Agile op schaal kunt toepassen. Daarnaast leer je hoe je stakeholders kunt managen en een Agile mindset kunt cultiveren.

Het Agile Champion programma is jouw kans om de held binnenin jou te ontketenen. Durf je deel te nemen aan deze inspirerende reis? Samen kunnen we de toekomst van onze organisaties vormgeven en een gemeenschap van waarde-creërende Agile champions opbouwen. Ben jij er klaar voor?

Je kunt je inschrijven voor het eerst volgende Agile Champion programma welke start op 25 januari 2024.

Voor inschrijving of meer informatie over het Agile Champion programma stuur een bericht naar info@amigos.nu

Ontvang onze updates

Vul je e-mailadres in en ontvang 1x per maand een update in je mail met alle blogs die geplaatst zijn op onze site.