Ben jij klaar voor het volgende Agile avontuur?

In onze vorige blog schreven we al over evenementen die we 4 x per jaar organiseren. Dit noemen we Agile Connect Events – interactieve evenementen die draaien om verandering, avontuur en samenwerking. We begonnen deze events met Agile Champions, maar al snel beseften we dat de honger naar inspiratie en groei zich niet tot alleen deze groep beperkte. Dus hebben we besloten onze horizon te verbreden en nodigen we nu alle vrienden van de verandering uit om deel te nemen aan deze Agile Connect Events. 

Agile Connect Events zijn er voor alle vrienden van de verandering, of je nu een doorgewinterde Agile professional bent of gewoon nieuwsgierig naar wat deze community te bieden heeft. Ons doel is eenvoudig: verbinden, waarde creëren en plezier hebben. Dit is geen gewoon event; het is een speelse en avontuurlijke reis waar je samen met vrienden kunt leren, groeien en plezier maken. Hier kun je andere vrienden van de verandering ontmoeten en Agile Champions tegenkomen die ons trainingsprogramma hebben gevolgd. We moedigen je aan om je kennis en ervaring te delen, vragen te stellen die je bezighouden, en praktijkcases in te brengen. Het is een gelegenheid om te netwerken en te discussiëren met gelijkgestemden.

Dus waar wacht je op? Doe met ons mee met de Agile Connect Events en ontdek een wereld vol waarde, samenwerking, en avontuur. Wil je zeker zijn dat je vrienden ontmoet, neem dan een vriend van de verandering mee naar een event.

De komende events in 2024 zijn op:

14 maart 15:00-17:00 (online)
6 juni 15:00-17:00 (online)
12 September 13:00-17:00 (fysiek)
12 December 15:00-17:00 (online)

Meld je aan voor het aankomende event via onderstaande button

Ontvang onze updates

Vul je e-mailadres in en ontvang 1x per maand een update in je mail met alle blogs die geplaatst zijn op onze site.

Privacy Preference Center